Välkommen till Alina Design

Köpvillkor

Beställning
Beställningen skickad till följande E-postadress lisbeth@alinadesign.se. När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. Du måste vara 18 år eller har målsmans godkännande vid beställning.

Leveranstider

Alla varor skickas med Posten AB och våra normala leveranstider är 1-5 arbetsdagar, med undantag för beställningsvaror.
OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter.


Priser

Priserna anges i SEK (svenska kronor) och alla priser är inklusive 25 % moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Frakt
Frakt tillkommer på samtliga beställningar. Fri frakt vidk köp över SEK 1000. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) så kontaktar du oss direkt på e-postadress lisbeth@alinadesign.se

Transportskada anmäls till det postkontor där du hämtat ut varorna. Om du upptäcker skadan då du kommit hem tar du med hela paketet (varor och emballage) till Posten AB för en skadeanmälan

Ångerrätt:
Produkten får ej vara använd och skall vara i säljbart skick med oskadad förpackning. Ångerrätten gäller ej för vara specialbeställd eller specialtillverkad för dig som kund. Du har en generell lagstiftad 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara som du beställt. Vid nyttjande av ångerrätt står du för returfrakten

Reklamation:
Meddela varför du inte godtar varan samt ange på vilket sätt du anser att varan är felaktig på lisbeth.alinadesign.se När du har meddelat oss så skickar vi en förbetald returfraktsedel och anvisningar till dig. Meddela alltid eventuell reklamation snarast möjligt. Vi accepterar Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

Retur
Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat och obrukat skick i obruten originalförpackning. Vi följer distans och hemförsäljningslagen. Varan skall returneras med originalförpackning och i väsentligen förändrat skick. Du står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt.

Bytesvillkor
Vid byte av produkt, gäller följande: Du står själv för returfrakten. Vid byte står vi för att skicka ut den nya produkten till dig. OBS! Kom ihåg att alltid meddela oss via lisbeth@alinadesign.se innan du vill byta dina varor!

Ej uthämtade paket
Hämtar du ej ut dina varor som du beställt så debiteras du vår kostnad för att skicka ditt paket fram och tillbaka. Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp. Du måste enligt svensk lag alltid meddela oss vid nyttjande av ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning.

Produktinformation
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna websida samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker dock att på bästa sätt exponera dem så korrekt som möjligt. Vi besvarar gärna era frågor beträffande färger/storlekar om ni känner er osäkra.